Добре дошли в нашия електронен каталог!

Категории

Политика за личните данни

 

Уважаеми клиенти,
информацията, която изискваме от Вас при регистрацията Ви в нашия електронен магазин - име, e-mail адрес, телефон и др. са ни необходими единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Тя е достъпна само за служителите на фирма "ИЛКОВ" ЕООД. 

"ИЛКОВ" ЕООД гарантира конфиденциалност на личните Ви данни според законите на Република България.

По-долу ще намерите информация за това защо са ни необходими някои от вашите лични данни или данни на фирмата, която представяте.
 

Предоставените лични данни няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно:

установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане.

Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата за изготвяне на документите съпътстващи поръчката. Предоставяните лични данни се използват по следния начин:

Име: Името на клиента е необходимо за персонализиране на доставката и отношенията между "ИЛКОВ" ЕООД и клиента.

Адрес: Това е адрес на който се извършва доставката, както и се изпраща фактурата.

E-mail: На този е-майл изпращаме информация за потвърждаване на поръчката и датата на доставка.

Телефон: Телефон за потвърждаване на поръчка и в случай на проблем с наличностите, или доставката.

Никой от нашия екип няма да поиска вашата парола! Ако получите писмо или каквото и да е друго съобщение от наше име, в което се изисква да изпратите своята парола, моля приемето това писмо за злонамерен акт и информирайте нас или компетентните власти за това действие!
 

Според законите на Република България, за да Ви издадем фактура, са ни необходими вашето ЕГН или Булстат-а на вашата фирма. Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки! 

Моля, въвеждайте верни и точни данни! Според законите на Република България, използването на неверни данни с цел измама се наказва от закона!

"ИЛКОВ" ЕООД се ангажира да не споделя личните Ви данни с трети лица, освен в отговор на Ваши запитвания за продукти и услуги.

Валута

Нови продукти

DATECS DP 150 KL

DATECS DP 150 KL

Цена без ДДС: 208.33лв.
Цена с ДДС: 250.00лв.
DATECS WP 500 KL

DATECS WP 500 KL

Цена без ДДС: 283.33лв.
Цена с ДДС: 340.00лв.
BROTHER TN-04C

BROTHER TN-04C

Цена без ДДС: 59.84лв.
Цена с ДДС: 71.81лв.